Përfshihuni në Swiftfin

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinSwiftfin po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

269

Vargje

38

Gjuhë

85,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Swiftfin përmban aktualisht 269 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 85,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Swiftfin, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti