Përfshihuni në Swiftfin

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinSwiftfin po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

292

Vargje

46

Gjuhë

72,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Swiftfin përmban aktualisht 292 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 72,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Swiftfin, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Swiftfin