Përfshihuni në Jellyfin

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinJellyfin po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2047

Vargje

106

Gjuhë

41,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Jellyfin përmban aktualisht 2047 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 41,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Jellyfin, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Jellyfin