Përfshihuni në Jellyfin Android

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinJellyfin Android po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

616

Vargje

72

Gjuhë

14,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Jellyfin Android përmban aktualisht 616 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 14,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Jellyfin Android, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti